14. december 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jens Jørgen, læs nu hvad vi skriver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jens Jørgen, læs nu hvad vi skriver
Debat Egedal - 25. juli 2017 kl. 15:56
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Egedal: Det er med stor forundring, og så alligevel ikke, at vi endnu en gang har måtte læse et angreb på Venstre og i særdeleshed borgmester Karsten Søndergaard, anført af Jens Jørgen Nygaard. Men det ligger vel bare i de konservatives DNA.

Påstanden er, nu igen, at Venstre ikke har givet lyd fra sig vedr. lukning af Græstedgård, Ølstykke og Ganløse biblioteker. Det er jo næsten grinagtigt, at Jens Jørgen skriver at »De Konservative ikke ønsker at sprede usikkerhed«.

Jens Jørgen, I bestiller ikke andet end at skabe usikkerhed. Selve forslaget indeholder ikke lukning af Ølstykke og Ganløse biblioteker, men flytninger. Men fakta ville selvfølgelig ødelægge dit angreb.

Lad mig gentage endnu en gang. Jeg håber så, at du gider læse det: Et enigt byråd, her i blandt også den konservative gruppe, bad administrationen om at udarbejde et kommissorium vedrørende samarbejde mellem skolebiblioteker, folkebiblioteker og kulturhuse.

Indholdet er svært fordøjeligt og har ikke gang på jord. Vi, i Venstre, mener bestemt heller ikke at lukninger på kulturområdet er løsningen. Det er et område, som vi i forvejen bruger meget få midler på, men som betyder så meget for mange. Men byrådet har selv bedt om arbejdet og det gælder også den konservative gruppe.

Kom nu ind i kampen Jens Jørgen, og lad os diskutere indhold i stedet for konstant at angribe Venstre og borgmesteren. Det er jo ikke noget, som styrker et frugtbart samarbejde.