2. august 2021
Der er rift om handicap p-pladserne ved Sundhedscentret. Foto: Privat
Der er rift om handicap p-pladserne ved Sundhedscentret. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: For få p-pladser til de handicappede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For få p-pladser til de handicappede
Debat Egedal - 09. februar 2020 kl. 13:27
Af formand for Egedal Seniorråd Bjarne Larsen

Debat
Egedal: Sådan ser der ud en almindelig hverdag ved 11-tiden foran Sundhedscentret ved Egedal Rådhus. Der holder denne dag syv personbiler med handicap P-skilt i forruden, heraf de to på de afmærkede og etablerede handicap P-pladser. Derudover holdt der tre handicapbusser, samt der kom en yderligere fra flex-trafik, som måtte vente til der blev plads - for at kunne »aflevere« brugere af Sundhedscentret.

Det er selvfølgelig meget glædeligt, at Sundhedscentret bliver brugt så meget, som det gør. Da jeg selv er bruger af Sundhedscentret, bliver jeg tit kontaktet i min egenskab af formand for Seniorrådet. Det gennemgribende er, at alle i store træk er glade for de ydelser, de modtager i Sundhedscentret, samt den gode betjening og service de får. Der bliver snakket en del sammen i lokalet ved receptionen. I øjeblikket er samtaleemnet de dårlige tilkørsels- og afsætningsfor-hold, samt mangel på handicap P-pladser ved Sundhedscentret.

Måtte dette input give anledning til at se på forholdene fra Egedal Kommunes politikere med henblik på en snarlig forbedring af forholdene ved Sundhedscentret. Det er helt rigtigt det, du påpeger her, men vi har ingen penge til at forbedre for. Sådan kunne jeg forestille mig et muligt svar.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?