19. november 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Føler de sig velkomne?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Føler de sig velkomne?
Debat Egedal - 16. marts 2016 kl. 14:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formand for Børne- og Skoleudvalget i Egedal Kommune Karsten Søndergaard (V) skriver

Debat
Kredsformanden for Egedal Lærerkreds Steen Herløv Madsen forsøger i et debatindlæg at gøre en landsdækkende udfordring til et specielt problem i Egedal. Man kan ikke åbne en avis uden at læse om disse udfordringer i hele landet. Er det ikke gået op for Steen? Det er korrekt, at Egedal Kommune som alle øvrige kommuner har ansat en del ikke-uddannede lærere. Det vil sige, at de godt kan have andre relevante uddannelser.

Når situationen er, som den er, sørger vi for at ansætte de bedst egnede medarbejdere. Vi er meget glade for alle vores nye medarbejdere, som er engagerede, kreative og gerne vil vores børn det bedste. Den nye folkeskolereform lægger op til en anderledes skoledag. Her kan vores nye medarbejdere være god inspiration til de mere erfarne lærere.

Udfordringen med at få uddannet flere lærere i Danmark bliver ikke løst på kort tid. Jeg vil derfor endnu engang opfordre Steen og lærerkredsen til positivt at tage i mod vores nye kollegaer i skolerne. Så vil de sikkert føle sig mere velkomne.