22. januar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Egedal i top med 10 til kommunikation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egedal i top med 10 til kommunikation
Debat Egedal - 26. april 2018 kl. 15:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Britta Hansen, Stenkær 8, Smørum, skriver

Debat
Egedal: Her er noget, som politikere og administration i Egedal kommune må være stolte af. Kommunen ser nemlig ud til at være helt i top, når det drejer sig om antal kommunikationsmedarbejdere i administrationen i forhold til kommunens størrelse.

I et debatindlæg i JP den 25.4. sættes der fokus på den svulmende offentlig spinmaskine, og her fremgår det, at Egedal Kommune med sine kun 42.000 indbyggere har en kommunikationsafdeling på 10 mand. Det er flere end en betydelig større kommune som Haderslev med sine knap 56.000 indbyggere har. Her søger de p.t. »kun« en sjette medarbejder til kommunikation. Det er for eksempel også flere, end mange store børsnoterede danske selskaber klarer sig med.

Vi hører konstant om besparelser på skoler, daginstitutioner m.v. I den netop overståede valgkamp stod politikerne og roste sig af, hvor meget der var skåret ned i administrationen. Knap er valget og valgkampen slut, førend man opslår en ny lederstilling til kommunikationsafdelingen.

En kommunikationsmedarbejder i kommunen tjener i gennemsnit 47.000 kroner om måneden. Mon ikke borgerne i Egedal kommune hellere vil bruge disse penge enten dygtige lærere, pædagoger, lokalt placerede skoler eller ordentlig infrastruktur, såfremt de fik valget. Men hvor mange borgere er klar over, at de valgte politikere prioriterer på denne måde.

Ved de kommende budgetforhandlinger kommer der garanteret forslag om besparelser på især skolerne. Efter min opfattelse bør byrådsmedlemmerne skamme sig, såfremt der kommer forslag om at spare bare en lærerstilling væk, eller nedlægge en lokal skole førend de ni af kommunikationsmedarbejderne er opsagt.