3. marts 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Upopulær ordning hører nu fortiden til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Upopulær ordning hører nu fortiden til
Debat Egedal - 17. januar 2021 kl. 15:37
Af Bettina Zarp, Lokallisten Egedal

Nej, Lokallisten Ny Egedal, har ikke skiftet kurs om upopulær ordning.

Det er vigtigt for mig, som medlem af familieudvalgt i Byrådet, at gøre alle Egedals borgere opmærksomme på, at jeg som det eneste medlem af familieudvalget var på borgernes side i den sag.

Jeg ønskede ikke at indføre en permanent ordning efter Covid 19 restriktionernes ophør - eller, at vi i familieudvalget skulle bestemme, at forældre ikke måtte komme ind i deres børns daginstitutioner.

Som uddannet pædagog med over 30 års erfaring inde for arbejdet med forældre og deres børn var det med meget stor undren, at jeg oplevede, at mine andre byrådskollegaer ikke lyttede til mine synspunkter i forhold til denne beslutning.

Vi i familieudvalget burde have inddraget jer forældre inden beslutningen blev truffet. Jeg kan nu igen konstatere, at al den borgerinddragelse, som vores konstitueret familieudvalgsformand Rikke Mortensen plæderer for igen og igen, bare viser sig at være tomme ord.

Først efter massivt forældrekritik af denne beslutning fik mine fire andre byrådskollegaer lige pludseligt travlt med at ændre holdning til denne sag.

Så, det er mig en stor fornøjelse, at denne mærkværdige og meget uprofessionelle beslutning omkring aflevering og afhentning, samt det at skulle melde ind, hvornår I som forældre vil aflevere og afhente jeres børn, efter vores møde i familieudvalget tirsdag den 12. januar ikke længere eksisterer som permanent ordning efter covid-19 restriktioner.

Ja, så jeg siger blot tusind tak til jer borgere, der råbte op i denne sag. Jeg kæmper og vil altid kæmpe for et bedre børneliv, også her i Egedal Kommune.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?