23. juni 2021
Foto: Annemette Jensen
Foto: Annemette Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Stor investering i skolerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Stor investering i skolerne
Debat Egedal - 05. maj 2021 kl. 11:21
Af spidskandidat og byrådsmedlem for Socialdemokratiet Vicky Holst Rasmussen og byrådskandidat for Socialdemokratiet Henrik Sass Christensen, Rosen

Debat
Egedal: Med den vedtaget 10-årige investeringsplan er det lykkedes at skabe et økonomisk råderum på 586 millioner kroner, som kommer vores børn og lærere i alle Egedal kommunes skoler til gode.

Muligheden for at fremtidssikre skolerne med kreative læringsmiljøer og rum til fordybelse har længe stået på Socialdemokratiets ønskeliste, så vores børn får mulighed for at udvikle sig endnu mere.

Når debatten »raser# har vi tit kun fokus på vores børn, men fokus burde mindst lige så meget ligge på at skabe gode arbejdspladser for lærere, pædagoger og ledere i vores skoler og klubber. De er om nogen fundamentet for at vores børn får en god skolegang og en god tid i SFO, samt i klubberne.

Pengene i investeringsplanen skal også være med til at sikre gode arbejdspladser, hvor både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø er i højsædet. Ligeledes skal muligheden for efteruddannelse og udvikling ikke bare være et ønske, men rent faktisk noget der bliver prioriteret.

Vi skal nu have pengene ud at arbejde henover de næste 10 år, og her er det vigtigt at huske, at det er vores børn og lærere, der skaber det gode miljø i skolerne. Vi skal derfor give dem muligheden og tilliden til at være med til at præge udviklingen af vores folkeskole fremadrettet og lade dem være med i udmøntningen af råderummet fra investeringsplanen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?