13. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Søhøjskolen bliver mindst fire millioner dyrere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Søhøjskolen bliver mindst fire millioner dyrere
Debat Egedal - 05. marts 2021 kl. 15:06
Af Jens Skov (SF), Medlem af Egedal Byråd

Debat
Egedal: Sammen med Lokallisten Ny Egedal er vi i SF i gang med at gennemgå rapporten fra PWC, som byrådet fik forelagt tirsdag eftermiddag.

I den forbindelse vil jeg selvfølgelig gå i dybden med selve rapporten, og hvad der ligger af bagvedliggende materiale. Sådan noget tager tid, fordi jeg gerne vil fremlægge min konklusion på et ordentligt grundlag.

Allerede nu står det dog klart, at Søhøjskolen bliver mindst fire millioner kroner dyrere end først antaget. Det fremgår tydeligt af PWC's rapport hvor de foruden regnefejlen der gjorde Toftehøjskolen 10 millioner kroner billigere i vedligeholdelsesefterslæb, beskriver at der også er regnet forkert på - dengang - Hampelandskolen. PWC skriver om vedligeholdelsesefterslæbet: »Hampelandskolen opgøres til 43,6 millioner kroner, hvor udgiften burde have været opgjort til 47,4 millioner kroner« - altså en fordyrelse på fire millioner kroner.

Det skal blive spændende, om der er yderligere fejl i beslutningsgrundlaget forud for beslutningen om skolelukninger i oktober 2018.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?