24. januar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF vil passe på skolerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF vil passe på skolerne
Debat Egedal - 17. november 2017 kl. 14:34
Af Lokalformand DF Egedal og DF-kandidat til KV17 Christian Sødergren Hedebyvej 20, 3650 Ølstykke, skriver
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Egedal: Jeg vil arbejde for: Skoledagene bliver kortere, To-Lærerordning hvor det er nødvendigt, Mere bevægelse i skolen, Nej Tak til centralisering af skolernes styreform d.v.s. ledelsen skal ud på de enkelte skoler igen, skolerne skal forblive i nærområderne og ikke centraliseres. Inklusion: Ja der hvor det giver mening at inkludere, ellers må og skal vi være i stand til, at tilbyde alternativer til dem, der har behovet. JA til, at vi skal have en lokalaftale med lærerne, samt en tryg og Indholdsrig hverdag med tilbud til alle.

Hvis folkeskolen skal blive fantastisk, er der flere forhold der gør sig gældende. Et af dem er I forældre, som i forvejen gør et fantastisk arbejde med jeres børn derhjemme. Er I ikke med hele vejen, så hjælper det ikke, at vi kan tiltrække de bedste lærere eller pædagoger, så TAK for det. I er grundstenen for, at vi kommer i mål med en folkeskole, der kan sprænge rammerne, som vi politikere er.

I DF Egedal har vi et slogan: Vi passer på Egedal: Hjælp os med det! Er du utilfreds, prøv noget nyt, stem DF, dem af jer der har stemt DF, skal selvfølgelig ikke prøve noget nyt.

Stil spørgsmål via facebook DF-Egedal.