4. august 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Logik og traditioner skal tilbage på revykroer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Logik og traditioner skal tilbage på revykroer
Debat Egedal - 20. juli 2021 kl. 14:43
Af Mette Thiesen, folketingsmedlem for Nye Borgerlige:

Kroer i eksempelvis Ganløse og Græsted, som er tilholdssted for revy, er nogle af de mange lokale kultursteder, der holdes i et jerngreb af regeringens ulogiske restriktioner. Derfor er deres ejere de seneste uger er stået frem i medierne, og jeg har selv talt med dem.

På Ganløse Kro må der være 150 spisende gæster - næse mod næse og skulder ved skulder. Men når folk vender næsen samme vej mod revyscenen, må kun halvdelen være der.

Det er simpelthen så ulogisk, at man ikke ved, om man skal græde eller grine af det. Men der er absolut ingen grund til at grine, for restriktionerne dræber kulturlivet. Lokale kultursteder bløder i sommervarmen, mens ministrene holder fri.

Steder som Græsted Kro og Ganløse Kro risikerer at bukke under, fordi der ikke kan findes penge til næste ars produktion pa grund af de meningsløse restriktioner. Det er dybt uholdbart.

Derfor mener jeg og Nye Borgerlige, at de ulogiske og åndsvage restriktioner skal skrottes. Regeringens jerngreb skal stoppes, så danskerne kan få deres frihed og traditioner tilbage.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?