12. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Ikke grund til at være stolt over leasingmodel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Ikke grund til at være stolt over leasingmodel
Opdateret 05. april 2021 kl. 16:27
Debat Egedal - 05. april 2021 kl. 16:24
Af Poul Nielson, Lupinhaven 27, Smørum

Nyheden om afviklingen af Egedal Kommunes SOLT-arrangementer (solgt-og-lease-tilbage) er solgt lige lovligt selvrosende af borgmesteren i Frederiksborg Amts Avis 31. marts 2021.

Ølstykke og Stenløse gjorde i 2000 Brixtofte kunsten efter, angiveligt for at skaffe penge til skolerne, men denne finansieringsmodel blev også brugt til byggeriet af Egedals nye rådhus.

Nu er der nok alligevel mange, der ikke har glemt den sande historie om skolerne, der gennem netop alle disse år har oparbejdet så stort et efterslæb i vedligeholdelse, at man sidste år efter megen politisk uro og besvær var nødt til at lave en stor og langsigtet plan for at få en mere holdbar løsning på årtiers laden stå til.

Det var i den periode, hvor borgmesteren var udvalgsformand på skoleområdet, og hvor den »geniale« SOLT-model skulle have været løsningen på problemet.

Sagen er, at SOLT-arrangementet står som en skamstøtte over de borgerlige partiers måde at styre kommunal økonomi på - både før og efter skabelsen af Egedal Kommune.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?