27. juli 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: At bruge Bavnehøj som en integreret institution er en katastrofe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: At bruge Bavnehøj som en integreret institution er en katastrofe
Debat Egedal - 17. juni 2021 kl. 14:33
Af På vegne af Forældrerådet i Slagslunde, Sofie Pii Barild, Slagslunde Bygade 37, Stenløse

Slagslunde: Det er politisk vedtaget, at Bavnehøj i Slagslunde skal renoveres og bruges som integreret institution sammen med Stjernehuset, for at rumme det meget stigende børnetal i Ganløse og Slagslunde.

Det betyder, at Stjernehuset over efteråret skal oprette op til tre nye vuggestuegrupper for at rumme cirka 40 børn, der ikke er plads til i Ganløse/Slagslunde.

Dette er fuldstændig uholdbart:

1. Størstedelen af børnene kommer fra Ganløse. Vi har tidligere oplevet, at børnene bliver overflyttet, så snart de får tilbudt plads i Ganløse. Det er benhårdt for børn og medarbejdere at indkøre børn igen og igen, blot for at se dem rejse efter nogle måneder.

2. Personalemangel! Det er i øjeblikket meget svært at finde kvalificeret personale. Hvordan forventes det, at der kan ansættes personale nok til op til tre nye stuer inden for kort tid? Reelt vil det betyde, at det nuværende personale i Stjernehuset skal passe over dobbelt så mange vuggestuebørn. Det er helt uacceptable arbejdsvilkår for medarbejderne og en uacceptabel normering for alle børn i Stjernehuset.

Hvis pasningsbehovet ikke kan løses i Ganløse, bakker forældrerådet i Slagslunde op om at samle storegrupperne i Bavnehøj.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?