19. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boliger i i Veksø Syd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boliger i i Veksø Syd
Debat Egedal - 31. oktober 2017 kl. 15:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hans Vest, Vindekildevej 3, 3670 Veksø, skriver

Valgdebat
Egedal: I cirka 35-40 år har første Stenløse/Veksø og nu Egedal Kommune haft cirka 40 hektar jord liggende i Veksø Syd klods op af S-banen og Veksø Station, hvor S-togene med 10 minutters intervaller passerer mellem Frederikssund og København.

Lige nu er hussalg, byggegrunde og lejligheder en efterspurgt vare. Udviklingen i Egedal går jo heldigvis forrygende godt, men I udstykker alle vegne, hvor I må købe jer til dyr jord. Man kunne jo bruge den jord, som i forvejen ejes af Egedal. Det må da være mest optimalt i forhold til økonomien.

Hvorfor ikke udstykke Veksø Syd. Tilgang af nye borgere, børnefamilier og tilgang af elever til Veksø Skole, der flere gange har været truet af lukning på grund af manglende elever.

Infrastrukturen kan ikke være bedre. Mappen og madpakken under armen og gåafstand til stationen.

Onde tunger siger, at Veksø Borger og Grundejerforening er så stærk, at ikke en eneste politiker i byrådet tør nævne Veksø Syd. Kan det mon være sandt? Egedal Kommune jamrer altid over en slunken kommunekasse.

Har kommunen ikke selv råd til udstykningen, så sælg dog til nogle ejendomsudviklere og tag provenuet hjem til den slunkne kommunekasse. Det kunne komme vores børn og ældre til gode.