17. februar 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bevilget rengøring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bevilget rengøring
Debat Egedal - 01. oktober 2019 kl. 15:50
Af Flemming Kramer og Nanna Kagan, Edithvej 11, 3660 Stenløse
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Egedal: Vi, Flemming Kramer og Nanna Kagan, har haft besøg af endnu en visitator.

Vi skrev et læserbrev til avisen vedr. Nannas operation af den ene hofte, operationen fandt sted den 19. september på Gentofte Hospital.

Vi prøvede fra kommunen at få hjælp til transport til indlæggelsen, samt transport den efterfølgende dag til hjemmet, det blev afslået.

Jeg må ikke køre bil grundet mit syn, som ikke er mere end en procent på det bedste øje.

Det lykkedes os at få transport til og fra hospitalet. Nanna har en søn, som er organist i Odder ved Århus. Han kom den 18. og tog herfra igen den 23. september, i den periode fik vi ordnet mange praktiske ting.

Den nye visitator var som den første meget interesseret i min fysiske tilstand. Hun nævnte dog ikke som den første, at jeg med vejledning ville kunne støvsuge. Jeg tror Egedal måske er den eneste kommune i Danmark, der tilbyder at undervise blinde i at støvsuge. Jeg ville meget hellere undervises i at køre bil - det kunne da være interessant...

I går kom der endelig en afgørelse, som er, at vi er bevilliget 45 minutters rengøring til 65 kvadratmeter hver 14. dag.

Endnu har vi ikke fået at vide, hvornår der kommer en rengøringshjælp - der var brug for hjælp fra før operationen. Vi ansøgte første gang den 17.07. og fik afslag den 19.08., ankede den 02.09, og nu er der gået 11 dage efter operationen!

Det kunne være interessant, om man vidste, hvor mange i kommunen, som får afslag og så tier stille...

Derudover vil det højst være 4-5 timer (højt sat!) vi får hjælp. Hvor meget koster det kommunen i administrative udgifter at bevillige den smule hjælp? (to gange visitation, et afslag plusbrevveksling)