10. december 2018
Der er brug for flere kvinder i byrådet, mener Feminine Roser, der i lørdags holdt vælgermøde kun med kvindelige kandidater. Foto: Camilla Fræhr Hansen
Der er brug for flere kvinder i byrådet, mener Feminine Roser, der i lørdags holdt vælgermøde kun med kvindelige kandidater. Foto: Camilla Fræhr Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgdebat: Naturligvis skal du stemme på den bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgdebat: Naturligvis skal du stemme på den bedste
Debat Allerød - 14. november 2017 kl. 11:15
Af Tanja Cederholm, formand for Feminine Roser, Egealle 3, 3450 Allerød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et læserindlæg med en overskrift, der siger, at man ikke skal stemme på en kvinde, plejer jeg at negligere. Det hører fortiden til. Når jeg alligevel går til tasterne, er det fordi, John Jensen inde i brevet skriver, at man naturligvis skal stemme på den kandidat, man mener kan skabe de bedste resultater.

Kære John, så er vi jo enige. Man skal stemme på den bedste. Og når kun cirka en tredjedel af de opstillede på landsplan er kvinder, er det jo klart, at man må gøre noget for at rette op på den demokratiske ubalance. For det kan jo være, at »den bedste« er der. Derfor siger vi: Stem en kvinde ind.

Det er ikke 2017-socialdemokratisk valgflæsk. Faktisk har vi ved hvert valg de seneste ti år holdt et vælgermøde for kvindelige kandidater i forsøg på at rette op på situationen.

Men så længe der fortsat er holdninger som din, varer det godt nok længe, inden ligestillingen slår igennem.