13. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sikken da en rodebutik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sikken da en rodebutik
Opdateret 04. juli 2019 kl. 14:33
Debat Allerød - 04. juli 2019 kl. 14:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Arne Christensen, Aggebovej 8, 3450 Allerød

Før vidste vi ingenting, nu er vi i tilgift forvirrede. Efter det noget overfladiske interview med borgmesteren forud for torsdagens byrådsmøde med vedtagelse af en ny »helhedsplan« synes jeg, I skylder os læsere en anderledes saglig redegørelse for, hvad vi kan forvente os af nært forestående byggeri i Allerøds ikke helt klart definerede »bymidte« i op til seks etager på udvalgte steder. Som borgmesteren så rigtigt bemærkede til sidst i interviewet: »Det er nu, man skal reagere, hvis man har forslag eller ideer, for når først den ("planstrategien") er vedtaget, så er det for sent«.

Afgørelsen 27. juni betød vel også, at fristen for indsigelser (her imod »helhedsplanen«) nu er overskredet, og derfor bør man nok hæfte sig ved, at der i interviewets tumultariske opbud af usammenhængende informationer også blev bragt nye høringer og dertil knyttede svarmuligheder på bane.

Jeg savner klarere information om »konsekvensforholdet« mellem de nævnte planer: »helhedsplan«, »lokalplan« og »planstrategi«. Hvilke bør man som interesseret borger holde specielt øje med, hvis man skulle have lyst til at give sin mening til kende, og nøjagtigt hvilke tidsfrister har man for hvilke planer?

Hvis redaktionen vil komme læserne i møde med en ny og udførligere artikel om emnet, kunne man passende udstyre den med et nyt billede af det nu så fornemt restaurerede betonbyggeri i gågaden, som nu rummer både boghandel og fitnesscenter. Det tror jeg kunne fremme interessen for byfornyelsesmuligheder.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?