6. august 2020
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farremosen findes ikke i borgmesterens nytårstale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farremosen findes ikke i borgmesterens nytårstale
Debat Allerød - 03. januar 2020 kl. 11:13
Af Karl Ravn, Lyøvej 30 3450 Allerød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Utroligt at borgmesteren (Karsten Längerich fra Venstre, red.) med sin populistiske nytårstale »Vores lokalsamfund er helt unikt« ikke med et eneste ord nævner Farremosen, som i den grad har fyldt meget i de forgangne år, og vil utvivlsomt også gøre det fremover, uanset retssagens udfald.

Hvad er det, der er helt unikt Karsten Längerich? Er det, når man svigter en hel bydel (Ravnsholt) samt beboerne på Farremosen og vel vidende, at hvis retssagen går borgerne imod, så vil Farremosen jo blive udbygget og påvirke os, der bor her og meget store dele af Allerøds borgere. Derudover også trafikforhold, generne fra tung industri, motorvejs-støj og så videre.

Som borger ser det ud som om, Allerød Kommune er nedgraderet til et ekspeditionskontor for byggetilladelser. VVM-undersøgelser har man ikke forlangt, før tilladelserne bliver givet.

Men du/I har bare ladet stå til, du vil hellere lovliggøre lokalplanen, det har du selv udtalt på et borgermøde, stik imod borgernes ønsker.

Dine borgmesterkolleger i andre kommuner er ikke bange for at gøre noget for deres borgere. Jeg tænker her på Gentoftes borgmester Hans Toft, han vil have deres eget vagtværn, fordi der ikke er politi til det, og dengang da betalingsringen truede, gik mange borgmestre til regeringen. Blandt andet husker jeg Herlevs borgmester, Thomas G. Petersen, i tv og aviser, hvor han argumenterede meget for at standse betalingsringen, og det lykkedes.

Du har også prøvet at bilde os ind, at Allerød Kommune er en af de mest erhvervsvenlige kommuner i Nordsjælland, skønt det viste sig, at Allerød lå i den nederste ende.

Og hvad med Fru Lunds Villa? Den har nu stået tom i et år, og den er endnu ikke solgt. Hvorfor kunne aktiviteterne ikke have fortsat, indtil villaen blev solgt?

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?