21. august 2019
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drop besparelser på børneområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drop besparelser på børneområdet
Debat Allerød - 13. marts 2019 kl. 11:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Lea Herdal, Alternativet Allerød, Lilledal 23 2. th, 3450 Allerød

På sidste byrådsmøde blev en ny ledelsesstruktur på daginstitutionsområdet vedtaget. Udover organisatoriske ændringer betyder den nye struktur en årlig besparelse på cirka 1,3 millioner på børneområdet for de 0-6-årige.

Da sagen blev behandlet i Børne- og Skoleudvalget indstillede SF og Socialdemokratiet, at de 1,3 millioner anvendes til styrkelse af normeringen på 0-6-års-området.

På byrådsmødet havde begge partier dog skiftet mening og stemte for borgmesterens forslag om, at de 1,3 millioner skal indgå som et af Børne- og Skoleudvalgets besparelsesforslag til budget 2020.

Rigtig ærgerligt, for der er behov for flere voksne ude på stuerne med tid til at yde den omsorg og det nærvær, der er så afgørende for, at børnene føler sig trygge, trives og dermed kan lege, lære og være i sund udvikling.

Lav den beslutning om. Brug de 1,3 millioner til at styrke normeringen i daginstitutionerne nu. Dette vil, i øvrigt, også være i fin overensstemmelse med de valgløfter, der blev afgivet for mindre end halvandet år siden.