26. marts 2019
Modstanden imod Farremosen skal også mobiliseres udenfor Facebook, mener Arne Christensen, der i øvrigt roser folkene bag protest-borgergruppen. Foto: Peter Andersen
Modstanden imod Farremosen skal også mobiliseres udenfor Facebook, mener Arne Christensen, der i øvrigt roser folkene bag protest-borgergruppen. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat om Farremosen: Øget mobilisering til en livsvigtig debat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat om Farremosen: Øget mobilisering til en livsvigtig debat
Debat Allerød - 27. juni 2018 kl. 05:26
Af Arne Christensen, Aggebovej 8, 3450 Allerød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Åbent brev til Thomas Frisch (talsmand for borgergruppen »En grøn kommune går i sort«, red.).

Som deltager i demonstrationen forleden vil jeg gerne takke dig og andre ophavsmænd/-kvinder for jeres store arbejde med at etablere en organiseret modstand mod kommunalbestyrelsens ensidige skalten og valten i Farremosesagen.

Jeg tillader mig også at gentage en tidligere opfordring til at forsøge at udvide protestgruppen med en fraktion af ikke-facebook-brugere. Min deltagelse var baseret udelukkende på presseomtale og omdelte flyers, og jeg vover et gæt på, at demonstrationen omfattede adskillige andre deltagere af min slags.

Jeg har de bedste forhåbninger om, at det vil være klogt af jer også at satse på dette borgersegment. Nu er det agurketid. Folketing, byråd samt eventuelle undersøgelseskommissioner holder ferie, men byggeriet i Farremosen fortsætter lige så stille og vil være endnu vanskeligere at bremse, når ferien er forbi.

Derfor bør vi sørge for, at den livsvigtige debat om denne sag ikke sygner hen som følge af den altdominerende optagethed af VM, ferieaktiviter og almindelig glemsomhed. Jeg tror, vi er mange, som brænder efter at støtte jer og vores allesammens sag med en form for medlemskab med mulighed for også at yde økonomisk støtte.

Jeres storartede frivillige indsats har vel også været forbundet med udgifter.