19. marts 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat om Farremosen: I varetager ikke borgernes bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat om Farremosen: I varetager ikke borgernes bedste
Debat Allerød - 19. juni 2018 kl. 22:46
Af Arne Blichfeldt Mathiasen, Høveltsvangsvej 64, 3450 Allerød
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerød: Det er med stor glæde, at de 11 byrådsmedlemmer vil sikre, at borgernes rettigheder ikke krænkes samt sikre, at national lovgivning følges.

Hvis I reelt ikke udtrykker glæde ved udbygningen af erhvervsområdet Farremosen, vil jeg ønske, at I ikke blot ser passivt til, men anvender den gældende lovgivning til det yderste. I skriver, at I hver især har jeres mærkesager. Flere af partierne har på nationalt plan valgt at lægge stor vægt på grundvand og miljø - med god grund. Det kan jeg ikke se ske i Allerød Kommune.

Jeg ville ønske, I ville følge miljølovgivningen lige så nøje, som I udtrykker, I overholder generel national lovgivning.

I vælger at godtage VVM-screeninger uden skelen til de kumulative effekter for et helt nyt område, der er placeret direkte på kildeplads til det lokale vandværk.

Hvis I bruger lovens ord fuldt ud, kan I forlange miljøkonsekvensrapporter for samtlige byggefelter i Farremosen, samt få foretaget en samlet kumulativ miljøkonsekvensrapport for hele Farremosen i sin helhed af en uvildig instans. Se det vil være at behandle alle ens. Både borgere og virksomheder, med hensyntagen til miljøet.

Før I vælger at gøre det, vil I fortsat møde massiv modstand i Allerød, da I ikke varetager borgernes bedste. Hverken helt lokalt eller for hele kommunen, da forurening ikke kender til skelpæle.

Vel mødt til demonstration torsdag 21. juni klokken 17.30 i Allerød for at kræve miljøkonsekvensrapporter for samtlige virksomheder i Farremosen samt uvildig kumulativ miljøkonsekvensrapport for hele Farremosen i sin helhed.

Det skylder vi vores børn og vores miljø.