6. marts 2021
Jørgen Jensen foreslår, at man på generalforsamlingen vedtager, at alle andelshaverne kan få aktindsigt i værkets drift. Privatfoto
Jørgen Jensen foreslår, at man på generalforsamlingen vedtager, at alle andelshaverne kan få aktindsigt i værkets drift. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Vær opmærksom på Lillerød Vandværks generalforsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Vær opmærksom på Lillerød Vandværks generalforsamling
Debat Allerød - 22. februar 2021 kl. 10:29
Af Jørgen Jensen, Nordvænget 35, 3450 Allerød

Lillerød Vandværk afholdt en antagelig vanlig ubemærket generalforsamling 4. november 2020.

Efter jeg havde hørt om problemer i forsyningsselskabet under Hillerød Kommune, syntes jeg, det kunne være interessant at se lidt på regnskabet for vores andelsselskab Lillerød Vandværk for året 2019.

Jeg så på posten gager og lønninger, hvor der var anført, at tre personer i alt modtog 2.450.000 kr., altså et gennemsnit på 816.000 kr. inklusive pension, hvilket jeg studsede over.

Jeg fik et venligt svar, hvor man ved næste regnskabsfremlæggelse vil bede revisionsselskabet Deloitte om at tydeliggøre regnskabet.

Jeg fik også det svar, at man ikke kunne oplyse/få aktindsigt i, hvorledes de tre personer aflønnes, herunder deres opgaver (ingeniør eller kontormedarbejder?), da Lillerød Vandværk er et privat firma.

Det er nok sådan, at andelshaverne = borgerne i Lillerød opfatter vort vandværk, som ligestillet med en offentlig virksomhed, hvor der kan gives aktindsigt.

Selv om jeg ikke er jurist, vil jeg dog foreslå, at man på generalforsamlingen vedtager, at alle andelshaverne kan få aktindsigt i værkets drift.

Jeg synes da også, at vi skylder bestyrelsen at vise lidt interesse for det store arbejde, de gør for alle os andelshavere.

Vel mødt på næste generalforsamling i efteråret!

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?