2. august 2021
Pankas planlægger at bygge en asfaltfabrik ved Farremosen i Allerød. Nu begynder konsekvenserne at vise sig, skriver René Ringsby Kiel. Foto: Thomas Olsen
Pankas planlægger at bygge en asfaltfabrik ved Farremosen i Allerød. Nu begynder konsekvenserne at vise sig, skriver René Ringsby Kiel. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Nu viser konsekvenserne af asfaltsagen sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Nu viser konsekvenserne af asfaltsagen sig
Debat Allerød - 19. marts 2018 kl. 11:37
Af René Ringsby Kiel, Farremosen 5, 3540 Lynge

Til Allerød´s byrådsmedlemmer (både tidligere og nuværende). Konsekvenserne ved jeres handlinger begynder nu at vise sig. Som beboer på Farremosen kan jeg bare kigge ud af vinduet for at se, hvad jeres beslutninger betyder. Men det er ikke kun dér, konsekvenserne viser sig.

arrow Læs også: Til alle der burde være bekymrede for Farremosen

Set i lyset af vores nye naboer vil et salg uden tab være udelukket. Så for at gøre vores situation lidt bedre har vi været i banken for at ansøge om et lån til ombygning af huset. Men desværre så viser det sig, at selvom vores økonomi er sund, er det ikke muligt at låne penge. Og hvorfor? Afvisningen sker med asfaltværket som begrundelse.

Så her sidder vi. Vi kan ikke sælge og vi kan heller ikke bygge om, så hvad gør vi nu kære politikere?

I bliver ved med at sige, at der ikke er sket fejl, selvom der er to forskellige bilag til lokalplanen, og forvaltningen har smidt dokumenter væk. Dialog med både jer og forvaltning er til tider håbløs og i bedste fald mangelfuld. Ligeledes synes tavshed at være guld.

Borgmesteren har sagt, at han endnu engang har læst papirerne og spurgt både forvaltning og Horten Advokater, og begge meddeler, at der ikke er sket fejl. Imens så sidder en større gruppe borgere med en anden advokat og mener noget andet.

En uvildig undersøgelse som kunne bringe lys over land vil man ikke ud i, da det ifølge borgmesteren vil danne præcedens, og så skal han også til at lave uvildige undersøgelser i andre sager. Selv om det er blevet bemærket, at der siden sidste uvildige undersøgelse i forbindelse med nøglesagen ikke har været andre. Så hvis der er noget, der skal danne præcedens, var det vel denne? (I øvrigt ikke betryggende at borgmesteren mener, der kommer andre sager, som kunne kræve en undersøgelse)

Men tilbage til spørgsmålet, hvad gør en skatteborger, som ikke kan gøre andet end at være stavnsbundet? Og inden nogen kommer med beklagelser, så vil jeg høre, hvilken bank jeg kan sætte dem ind i, så vi kan komme videre. Jeg er ikke den eneste, der lider et økonomisk tab ved dette hér.

arrow Debat: Grundig kontrol i Farremosen
26. maj 2018 kl. 05:22 Opdateret: kl. 15:15
arrow Debat: Borgmester taler faktuelt forkert om Farremosen
20. maj 2018 kl. 20:56 Opdateret: kl. 20:56
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?