25. oktober 2021
Bille Thøgersen skriver i et læserbrev om kassebeholdningen i Allerød Kommune. Arkivfoto: Allan Nørregaard
Bille Thøgersen skriver i et læserbrev om kassebeholdningen i Allerød Kommune. Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Forglemmelser om kassebeholdningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Forglemmelser om kassebeholdningen
Debat Allerød - 23. september 2021 kl. 18:12
Af Bille Thøgersen, Elmevej 18, Blovstrød

Allerøds titulære borgmester udtaler i forbindelse med De Konservatives kritik af den nuværende ynkelig lave kassebeholdning på 44 mio. kr. i sammeligning med de 126 mio. kr., han overtog fra den konservative borgmester for fire år siden, at dette store beløb stammede fra hussalg.

Han glemmer behændigt, at han og hans slyngveninde MDL konstant bebrejdede de konservative for ikke at bruge det overskud, som driftsbudgettet udviste alle fire år, på kernevelfærden.

De påstod frækt og mod bedre vidende, at man på forhånd kunne budgettere med et sådant overskud, som i øvrigt ikke var gået ud over velfærden, men var bragt til veje ved effektivisering og andre besparelser som f.eks. klimasikring af bygninger.

Han påstår oven i købet i vild modstrid med sandheden, at Allerøds økonomi er sund. Sandheden er, at Allerød er på fallittens rand.

Det er sådanne udtalelser, som gør, at man ikke mere undrer sig over, at politikere nu rangerer på niveau med brugtvognsforhandlere eller under, når det gælder tillid.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?