24. juni 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Michael Braunstein
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Sælg ikke ud af arvesølvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Sælg ikke ud af arvesølvet
Debat Allerød - 11. juni 2021 kl. 00:57
Af Helle Pedersen, Guldborgvej 3, Lillerød

Tak til Jørgen Johansen fra de konservative for at lægge op til eftertanke og ikke inddrage vores grønne åndehuller til nye boligområder i Allerød - bl.a. på Enghaven Nord. I Allerød Nyt 19. maj 2021 skriver Jørgen Johansen "Vi skal bevare det Allerød, vi kender". Ja tak, meget gerne - og nej, det handler ikke om at være en gammel, sur og forstokket borger, der er imod al udvikling i kommunen.

Det handler om at bruge den sunde fornuft og sikre at vores kommune også i fremtiden kan skille sig ud som en attraktiv kommune, hvor vi satser på kvalitet og det gode liv. Med til det gode liv hører frisk luft, natur og dyreliv - og muligheden for at lade blikket vandre ud i horisonten på en skøn spadseretur på Enghaven Nord. Jørgen Johansen spørger: "Sker udviklingen på bekostning af vores natur og går vi dermed imod vores vision?"

Ja, bebyggelse på Enghaven Nord vil ødelægge et unikt åbent landskabskarakterområde med mørke og stilhed tæt på Børstingerød Mose. Og ja, bebyggelse går imod byrådets visioner.

Husk ved kommunalvalget til november at sætte kryds ved de politikere, der siger nej til bebyggelse på Enghaven Nord, og ja til at bevare Allerøds grønne åndehuller også for kommende generationer. Lad os ikke sælge ud af arvesølvet!

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?