25. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Replik til hr. Rune Sixtus Glæser og hr Michael Winter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Replik til hr. Rune Sixtus Glæser og hr Michael Winter
Debat Allerød - 07. maj 2021 kl. 11:19

Bille Thøgersen Elmevej 18, Blovstrød

SN skriver, at koncernen ønsker en livlig debat i sine aviser. Samtidig forhindrer den dette ved at betinge adgang til den direkte debat af medlemskab af Facebook, hvilket ingen med sin forstand i behold vil ønske at være, med mindre man har en god (kommerciel?) grund til det.

Derfor denne replik adskilt fra mit indlæg, som redaktøren har kaldt "Venstre har endnu engang solgt sin sjæl til venstrefløjen". Selv havde jeg kaldt den "Politikere og "grønt" Allerød.

Hovedformålet var at påpege (deltids)levebrødspolitikernes hykleri, når de fører sig frem som "grønne", men med eller uden undskyldninger ved anvendelse af salamimetoden tillader bastant murstens- og betontildækning af stadig flere grønne pletter, og derfor give min fulde og ubetingede støtte til SF's forslag om at forhindre mere byggeri i området; dette til trods for min antisocialistiske og antiideologiske holdning.

Ret skal være ret. Samtidig måtte jeg advare imod Venstre, som havde ladet eT byrådsmedlem skrive en højstemt tilslutning til SF¨s forslag.

Venstre er kendt for ikke engang at holde skriftlige løfter, når Byrådet konstituerer sig. Altid til fals for borgmesterposten; en mere end 50-årig praksis, som har kostet borgerne dyrt.

De herrer Rune Sixtus Glæser og Michael Winter fokuserer imidlertid på mit eksempel på skæmmende og bastant byggeri, som ikke passer ind i Blovstrøds oprindelige byggestil, som var enfamiliehuse i et plan. Det forsynder vore politikere sig imod igen og igen.

Det stemmer mig trist, at de, navnlig hr. Rune Sixtus Glæser, føler sig krænkede og udstillede af min afsky for den ene side af adgangen til Blovstrød, hvor Rema-skiltet (dispensation fra lokalplanen) efterfølgende dækker udsynet til Blovstrød kro, som sammen med kirken tidligere udgjorde adgangen til Blovstrød.

Min tristesse skyldes, at identitets- og krænkelseskulturen nu åbenbart også har bredt sig til mænd og til helt nye områder.

Hvis de herrer måtte ønske at kritisere mit halvfjerdsertypehus, ville jeg tage det i stiv arm og med et vagt skuldertræk.

Et af mine mottoer har altid været, at al omtale er god omtale, men jeg er jo også fra en generation, hvor drenge fik lov til at være drenge og mænd lov til at være mænd.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?