4. august 2021
Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
Arkivfoto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Parkér ikke ved Netto

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Parkér ikke ved Netto
Debat Allerød - 13. oktober 2020 kl. 14:25
Af H.C. Broe Østergaard, maskiningeniør, Nordvæget 16, Lillerød

debat Advarsel: Parker aldrig ved Netto. Ikke på grund af den latterlige ettimesparkering, men fordi parkeringsvagten har kriminelle tendenser.

Ifølge vagtens angivelse har jeg været 48 minutter om at hente otte ting i Netto. Ting der er let tilgængelige, og der var ingen kø ved kassen. 48 minutter ifølge min bon og vagtens angivelser.

Ankomsttiden har vagten sat til klokken 12, og vagten udskrev den gule seddel et kvarter efter, at jeg havde forladt parkeringspladsen. Jeg skulle så efter hans angivelser have overskredet parkeringstiden i mere end ni minutter og dermed betale 795 kroner i bøde.

Den gule meddelelsesseddel var pænt foldet sammen, så den var så lidt synlig som muligt og sat under højre vinduesvisker, så jeg opdagede først sedlen, da jeg kom hjem. Den flagrede ikke under vinduesviskeren, som man ofte ser.

Man på antage, at parkeringsvagten får en bonus for hver parkeringsbøde, han udskriver for Euro Park A/S i Vejle, og de gør ham dermed til en forbryder. Der er åbenbart ikke grænser for, hvad man skal udsættes for.

Svar fra Euro Park / Apcoa
Af presseafdelingen

Indledningsvist skal vi bemærke, at Apcoa Parking Danmark A/S (APCOA) ikke udtaler sig om enkeltsager. Såfremt der er spørgsmål til specifikke kontrolgebyrer, da henviser vi til at parkanten henvender sig til os

Parkeringsvagtens opgave og arbejdsinstruks er, at foretage kontrol af hvorvidt de parkerede køretøjer, som befinder sig på den givne parkeringsplads, befinder sig på parkeringspladsen i overensstemmelse med de skiltede regler og vilkår.

Alle APCOA's parkeringsvagter er fast aflønnet, og modtager på ingen måde provision eller lignende aflønning, der er egnet til at sætte spørgsmålstegn ved vagternes objektive udøvelse af kontrollen. Apcoa Parking er medlem af Danske Private Parkeringsselskabers Brancheforening. Brancheforeningens standardregler og branchekodeks kan ses på www.dppb.dk.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?