22. september 2021
Beslutningen om at gøre M.D. Madsensvej helt fri for biler har skabt en debat om handicapparkeringspladser. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
Beslutningen om at gøre M.D. Madsensvej helt fri for biler har skabt en debat om handicapparkeringspladser. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Fakta fra Seniorrådet om handicappladser i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Fakta fra Seniorrådet om handicappladser i bymidten
Debat Allerød - 02. august 2021 kl. 10:31
Af Kjel Bording Johansen, formand for Seniorrådet, Søbredden 19, Allerød

debat Hr. Sven Borgs indlæg i Allerødnyt uge 28 bør ikke stå alene, og jeg vil derfor gerne på Seniorrådets vegne kaste lys over et par ting, Sven Borg må have misforstået.

For det første er en af Seniorrådets mange opgaver at informere, så at kalde et afsnit i Seniorrådets eget blad NY ALDER for en fremhævning frem for en orientering finder jeg besynderligt. Dernæst skriver jeg i NY ALDER tydeligt allerede i anden linje, "at Teknik-, Erhverv-, Plan- og Miljøudvalget (TEPMU) med et pennestrøg valgte at nedlægge handicappladserne UDEN at inddrage Seniorrådet!" Dette er senere bekræftet og beklaget fra TEPMU's side. Vi vil derfor gerne pointere, at vores engagement i sagen ikke fejler noget, men at det er svært at reagere på noget, man ikke kender til.

Der blev skam rykket for svar, og vi leverede forbedringsforslag, så snart vi kendte til sagen, men enten corona eller en anden os ubekendt hindring gjorde, at arbejdet med etableringen ikke just gik hurtigt. Heller ikke det har vi nogen indflydelse på.

For god ordens skyld føler jeg trang til at nævne, at man tager grueligt fejl, hvis man tror, at Seniorrådet blot kan sige "HOP" til forvaltningen, og de så siger "javel - hvor højt". Sådan leger vi desværre ikke...

Vi skal høres og komme med høringssvar og påtale/orientere om ting, der berører borgere over 60 år, men det er byrådet, der sidder på den endelige beslutning. Vi spottede en forringelse af eksisterende forhold og gjorde opmærksom på det inkl. kom med gennemarbejdede forslag. Hr. Sven Borgs øvrige klagepunkter over handicappladser i resten af byen må høre til et andet sted, og jeg mener i øvrigt, at der findes handicappladser ved samtlige byens dagligvarebutikker.

Med mindre hr. Sven Borg har et udækket behov for synlighed i ugepressen, er han i øvrigt, i lighed med alle borgere, velkommen til at kontakte Seniorrådet direkte, alle kontaktoplysninger står på bagsiden af Seniorrådets omdelte blad NY ALDER, der også kan læses på kommunens hjemmeside under Råd og Nævn.

Synes du, at kommunen er der for dig?