2. august 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Der bliver malet et sandt skønmaleri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Der bliver malet et sandt skønmaleri
Debat Allerød - 05. juli 2021 kl. 15:15
Af Bille Thøgersen, Elmevej 18, Blovstrød

debat Venstres nye håb, hr. Michael Nørregaard, deltidslevebrødspolitiker in spe, kommenterede under mit indlæg, Politikere og "grønt" Allerød, https://sn.dk/Debat-Alleroed/DEBAT-Politikere-og-groent-Alleroed/artikel/1433916 og https://sn.dk/Alleroed/Debat-Venstre-har-endnu-engang-solgt-sin-sjael-til-venstrefloejen/artikel/1431928 min karakteristik af Venstres uhæderlige ageren fra Kommunens oprettelse og til nu. I den kommentar maler han et sandt skønmaleri af det parti, han har valgt at repræsentere; ja en mere hårdtslående person end mit milde jeg ville nok kalde det er falsum. Hr. MN's kommentar viser, at han på kort tid har annammet de fleste af (deltids)levebrødspolitikeres allerværste unoder.

De hårde kendsgerninger er, at AK altid har haft borgerligt flertal, og at Venstre har besat borgmesterposten de første 6 perioder fra 1970 ved at mænge sig med Byrådets venstrefløj, hvorved Venstre neutraliserede det borgerlige flertal. Det har været dyrt for Allerøds borgere. Det eneste, socialister er gode til, er at bruge andres penge. Denne periode kalder hr. MN for "forbilledligt samarbejde med Konservative"! "New speak" er punkt 1 i en politikerlærlings uddannelse. Punkt 2 er en nøje udvælgelse af sine "kendsgerninger". Derfor slår hr. MN hårdt ned på Eva Nejstgaard-perioden (K), hvor hun kopierede Venstres metode. Om der var tale om retfærdig hævn, eller om EN slet ikke var konservativ og kun var interesseret i at kunne klippe bånd over med borgmesterkæden om halsen med sin virksomhedsejermand ved sin side, er vanskeligt at vide. Mit korte kendskab til hende antyder, at begge dele er sande. I hendes periode blev det forholdsvis nye gamle rådhus ubrugeligt pga. svamp som følge af manglende vedligehold. Hun formåede så at få Byrådet til at købe det nuværende rådhus til overpris af en af hendes gode venner, der var i store vanskeligheder. Godt for ham; skidt for borgerne. Heldigvis kunne jeg ikke stemme i hendes periode, da jeg ikke boede i Allerød. Det ville ellers have været et dilemma.

Hr. MN springer derefter behændigt over den største skandale i Allerøds historie, nemlig byrådsvalget i 2013, hvor hr. John Køhler var Venstres spidskandidat. Før dette valg indgik Venstre og Konservative en skriftlig og offentlig aftale om, at det største parti skulle have borgmesterposten, samt at det borgerlige flertal skulle samarbejde om ordentlighed og en økonomisk forsvarlig politik. Ikke desto mindre var hr. JK allerede i gang med at forhandle med venstrefløjen inden stemmeoptællingen var slut. Konservative vandt en knusende sejr, men måtte se, at Hr. JK stod til at blive borgmester med en stemmes flertal. Dette totalsvigt udløste rasende reaktioner i Allerød; bl.a. fakkeltog til Rådhuset, men Venstre-gruppen var iskold. Den var kun interesseret i borgmesterkæden, højt honorerede udvalgsposter og ikke mindst fedt betalte bestyrelsesposter i kommunale selskaber. Havde det ikke været for et venstrefløjsmedlem med en noget højere moral end gennemsnitsdeltidslevebrødspolitikere, som ikke ville støtte svinestregen, ville hr. Jørgen Johansen (C) ikke være blevet Allerøds indtil nu eneste legitime borgmester for et borgerligt flertal, dette dog med en fodslæbende og sur Venstre-gruppe.

Ved det seneste valg hævnede Venstre sig så som kun tredjestørste parti ved at stjæle borgmesterposten med venstrefløjsstemmer og derefter agere stemmekvæg for socialdemokraterne. Vor nuværende borgmester er nok Allerøds hidtil ringeste. Han er herostratisk berømt for ikke at kunne tælle til elleve.

I øvrigt påstår hr. MN, at jeg er medlem af De Konservative, selv om han udmærket ved, at det ikke er tilfældet.

Senere har hr. MN recidiveret med indlæg om økonomi og hans valg af parti. De er på samme niveau og fortjener kærlig særbehandling.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?