23. oktober 2020
Martin Wolffbrandt er medlem af Allerød Byråd for Konservative.
Martin Wolffbrandt er medlem af Allerød Byråd for Konservative.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blovstrød Skole har brug for at få vedligeholdt sine bygninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blovstrød Skole har brug for at få vedligeholdt sine bygninger
Debat Allerød - 22. oktober 2019 kl. 14:25
Af Martin H Wolffbrandt, medlem af Allerød Byråd for Konservative

»Grundlaget for Blovstrød Skole er genskabt«, står der i budgetforliget, som er indgået af et mindretal. Det er positivt, at budgetforligspartierne anerkender, at beslutningerne om udbygning af Blovstrød (truffet under det tidligere byråd, da det havde Konservativ ledelse) sikrer elevgrundlaget for Blovstrød Skole. Det er en væsentlig pointe. Enhver snak om skolelukning er væk.

Desværre indeholder budgetforliget også en besparelse på 1 million kroner på bygningsvedligehold. Det kan ramme skolerne. Blovstrød Skole er allerede ramt af problemer med indeklimaet. Da det var varmt, måtte en del af undervisningen gennemføres udendørs. Indeklimaet var ikke i orden for hverken elever eller lærere. Det var ikke et enkeltstående tilfælde på grund af sommervarme. Nej, ventilationen kan simpelthen ikke følge med, så elever og lærere har et ordentligt arbejdsmiljø.

Der har også været rotter i skolekøkkenet.

Det er rigtig godt, Blovstrød Skole kom tilbage på sporet. Det skyldes, at byrådet udviste rettidig omhu. Der ligger en opgave forude for byrådet med at sikre, at den gode kurs bliver fastholdt, og tingene ikke kører af sporet.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?