18. maj 2021
Else-Marie Madsen, spidskandidat for Dansk Folkeparti i Allerød.
Else-Marie Madsen, spidskandidat for Dansk Folkeparti i Allerød.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Af med tørklædet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Af med tørklædet
Opdateret 16. oktober 2017 kl. 10:56
Debat Allerød - 16. oktober 2017 kl. 10:41
Af Else-Marie Madsen, spidskandidat for Dansk Folkeparti, Linde Allé 3, 3450 Allerød

Dansk Folkeparti i Allerød, ønsker at forbyde kommunens ansatte at bære tørklæde. Det er en privat sag at bære tørklæde, og det hører ikke hjemme, når man repræsenterer kommunen. Man skal være neutral. Så, derfor af med tørklædet, hvis man ønsker at arbejde for Allerød Kommune.

I Dansk Folkeparti mener vi ikke at religiøse forskrifter har noget at gøre i den offentlige sektor. Det er en reklame for Islam, og det skal man beholde for sig selv. Det er herudover et kvindeundertrykkende og religiøst symbol, en reklame for Islam. Det tilkendegiver aktiv afstandtagen fra det danske fællesskab, og opfordrer til parallelsamfund. Forbuddet skal være gældende for alle kommunens ansatte.

For mange borgere kan det være anstødende og være en barriere, at blive mødt med en person med tørklæde. Man må derfor indordne sig under de danske værdier og traditioner.

Når man er ansat på et plejehjem skal man varetage de ældres tarv, og det er de danske traditioner, der gælder, dansk julehygge, dansk julepynt, dansk mad, flæskesteg og frikadeller. Her hører det ikke hjemme med den religiøse hovedbeklædning, som er en reklame for Islam.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?