23. januar 2020
Foto: Anne-Mette Rasmussen
Foto: Anne-Mette Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Det har vi faktisk arbejdet for hele tiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Det har vi faktisk arbejdet for hele tiden
Debat Allerød - 25. september 2019 kl. 10:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Lars Bacher, byrådsmedlem for Konservative

Formanden for Børne- og Skoleudvalget, Nikolaj Bührmann (SF), erkender i et interview i Frederiksborg Amts Avis, at der er en generelt god stand i daginstitutionerne i Allerød Kommune. Selvfølgelig er der institutioner, der har et efterslæb. Specielt har Firkløveren og Ørnevang behov for renovering. Det blev besluttet i sidste periode.

Det var en periode, hvor SF ikke var med i budgettet. Så det kan jo undre, at det kan løses så let, som formanden udtaler i interviewet. At formanden ikke bliver udfordret på, hvad der er ændret, siden SF, Socialdemokratiet og Radikale pludselig er tilfredse med planlægning og strategi, der er vedtaget i sidste periode, ja, det kan kun stille spørgsmål om, at kritisk journalistik ikke skal tages for givet.

Tilbage står, at Konservative vil arbejde for en fortsat opgradering af dagsinstitutioner og skoler. Det har vi faktisk arbejdet for hele tiden.

Som en af de sidste ting vi gjorde under Konservativ ledelse var at tilføre syv millioner drift til skole- og børneområdet. Tre millioner til at øge normeringerne i kommunens daginstitutioner og fire millioner til at styrke skolen generelt.