7. august 2020
Axel Nielsen. Arkivfoto
Axel Nielsen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Tanker om corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Tanker om corona
Debat Allerød Nyt - 03. juli 2020 kl. 19:48
Af Axel Nielsen, byrådsmedlem i Allerød (K)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

debat Jeg tror at Corona epidemien har været en øjenåbner for alle og været med til at ændre livsstilen i mange familier. På vores MTB ture i skoven, har jeg aldrig set så mange familier komme cyklende, gående eller løbende rundt om vores mange smukke søer, her får man samtidig fotograferet og repeteret navnene på naturens mange vidundere. Flere af teenagerne virkede endda åbenlyst tilfredse med at cykle med mor, far og lillesøster hvilket ikke altid har været hverdagskost.

Fællessang større end X Faktor - Cykelsalg eksploderet - vandrestøvler næsten udsolgt hvem kunne have forudset det? Ovenstående lever godt op til Allerød Kommunes vision omkring fællesskab, tæt på hinanden og tæt på naturen. I sommerferien er der bevilget en pulje til Bibliotek, Camp, idrætsforeninger, musikskole, LAFAK mm., så man kan lave nogle spændende udstillinger og aktiviteter i sommerferien, hvor målgruppen især er de 6 - 17 årige. Der vil også i sommerferieperioden være en masse aktiviteter på gågaden.

Vi i konservative er naturligvis glade for den store fokus, der er kommet på dette område. Kultur, musik og bevægelse er balsam for sjælen og er i høj grad kernevelfærd, der er med til at samle familien og udbygge fællesskabet.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?