20. oktober 2020
Vintage journalist desktop with typewriter and retro lamp, 1950s style, flat lay desktop
Vintage journalist desktop with typewriter and retro lamp, 1950s style, flat lay desktop
Foto: stokkete - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Stort tillykke til Mikis budget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Stort tillykke til Mikis budget
Debat Allerød Nyt - 23. september 2020 kl. 18:00
Af Lars Frost (K), Fritz Hansensvej 22, Lillerød

debat Nu er det endnu engang lykkedes Miki at få gennemført sin politik med fastansættelse af en idrætskonsulent, som skal betales med de 500.000 kr. idrætsforeningerne fik sidste år gennem Allerødordningen. Hvorfor skal man straffe de frivillige ildsjæle i klubberne med en fritidskonsulent i stedet for - en "gave" de ikke ønsker. Allerød er en af de kommuner i landet, hvor borgerne lever længst, og det skyldes især et aktivt fritidsliv med fysiske aktivitet og social kontakt.

Har klubberne i dag nogle udfordringer som de ikke selv kan løse eller ønsker sparring med, så kan de gratis bruge Dansk Idrætsforbund.

Jeg bliver oprigtig ked af det, når jeg ved hvor meget de frivillige knokler i vores idrætsforeninger. Socialdemokratiet er et parti som generelt står for centralisering og mindre ansvar hos den enkelt borger, nogle værdier jeg har de svært med.

Jeg er 100 procent overbevist om, at man hellere skal give mere ansvar til de enkelte klubber, da de trods alt bedre ved hvad der foregår i klubberne, og kan forvalte pengene så medlemmerne får mest muligt ud af dem.

Det er fair nok, hvis borgerne i Allerød ønsker en socialdemokratisk styret kommune med deres værdier, men så er jeg flyttet.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?