23. oktober 2020
Modelfoto: John Jessen Hansen
Modelfoto: John Jessen Hansen
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Spørgehjørnet 24

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Spørgehjørnet 24
Debat Allerød Nyt - 22. maj 2020 kl. 10:05
Af Bille Thøgersen, Elmevej 18, Blovstrød

debat Efter en velfortjent ferie er spørgehjørnet hermed tilbage med spørgsmål, som, muligvis, kunne få politikere til at tænke sig om.

230 Hvorfor skal vi stakkels skattydere betale for forlængelsen af venstresvingsbanen til Sortemosevej, når det var Niras, som begik den groteske projekteringsfejl?

231 Ville det ikke være rimeligt, om Niras betalte CO2-afgift af merudledningen i den periode, hvor fejlen har hindret normal trafik på stedet, en klækkelig erstatning til kommunekassen for al den ekstra benzin, som borgerne har brugt, samt hele normaliseringen af venstresvingsbanen?

232 Er det ikke fuldstændig ansvarsløst, at kommunen ALLEREDE i juni genoptager en så kundekontaktintensiv og derfor voldsom smittespredende tjeneste som den af borgerne dyrt betalte storskraldsafhentning?

233 Er det godt eller skidt, at festligholdelsen af Allerøds halvtredsårsjubilæum er blevet udsat?

234 Er der overhovedet noget at fejre?

235 Er Allerød en demokratisk kommune, når vælgernes dom ved hvert eneste valg i kommunens historie er blevet tilsidesat eller forsøgt tilsidesat af Venstre-politikere med ambitioner, som var omvendt proportionale med deres evner?

236 Er det sandt, at Venstre i kommunens snart 50-årige eksistens systematisk har forsøgt og i de fleste tilfælde har haft held til at tilrane sig borgmesterposten for næsen af det største borgerlige parti ved at mænge sig med venstrefløjen, føre dennes politik og dermed påføre Allerød en højere skat end nødvendigt, da venstrefløjen jo som bekendt kun er god til en ting, nemlig at bruge andres penge?

237 At Venstres spidskandidat, John Køhler, før næstsidste byrådsvalg underskrev en offentlig aftale om, at det største borgerlige parti skulle besætte borgmesterposten, og at samme allerede inden afslutningen af optællingen indledte forhandlinger med venstrefløjen om afkald på politik og honorerede poster mod at blive borgmester, samt at en enkelt venstrefløjspolitiker med højere moral end de fleste politikere forhindrede dette, hvorfor Allerød i den eneste periode af alle fik en legitim borgmester.

238 At den nuværende titulære Venstre-fløjsborgmester og tronraner fra Kommunens tredjestørste parti i denne byrådsperiode lydigt har fungeret som venstrefløjens (læs Miki Dam Larsens) bugtalerdukke og i skandalesager som f.eks. Billedskolen villigt har forsynet de undrende borgere med tal, som ingen involverede har kunnet genkende?

239 At samme har hindret opførelse af et varmtvandsbassin ved at beordre Forvaltningen til ved baglænsregning at foregive urentabel udlejning?

240 At venstrefløjen hader forebyggende foranstaltninger og rettidig omhu samt kloge og vidende borgere, fordi den foretrækker sociale klienter, som vil være mere tilbøjelige til at stemme til venstre?

241 Skal man lide af alternativ moral for at kunne glæde sig over sådant og være medlem af Venstre?

242 Kan vi nu glæde os over, at der fra og med det kommende byrådsvalg vil være krav om, at en borgmesterkandidat i Allerød skal kunne dokumentere, at vedkommende kan tælle til elleve?

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?