12. juli 2020
Martin H. Wolffbrandt. Arkivfoto
Martin H. Wolffbrandt. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Ordnede forhold inden borgerne tager skraldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Ordnede forhold inden borgerne tager skraldet
Debat Allerød Nyt - 25. juni 2020 kl. 12:28
Af Martin H. Wolffbrandt, byrådsmedlem (K)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

debat Et bredt flertal i Folketinget har indgået en aftale om en grønnere affaldssektor. Aftalen betyder at der skal sorteres mere (i 10 forskellige slags affald) fordelt på 2-4 spande.

Jeg har gentagne gange i forbindelse med den politiske behandling af etableringen af den nye affaldssortering i Allerød opfordret til at borgerne ikke umiddelbart efter de har lavet ændringer i deres have for at håndtere skralde/affaldsssoreteringen skal møde af nye krav til sortering af skrald.

I sagen har jeg derfor stillet følgende spørgsmål:

Giver Folketingets aftale om en grønnere affaldssektor anledning til ændringer i den affaldssortering vi er i gang med at indføre?

Giver aftalen anledning til at vi allerede nu skal forberede borgerne på forandringer i affaldssorteringen så de kan tage dem med i deres planlægning?

Jeg håber og forventer sagen vil blive oversendt til Teknik-, Erhverv-, Plan & Miljøudvalget og genoptaget med notat fra forvaltningen så vi kan minimere generne for borgerne. Det er let for offentlige myndigheder at stille krav. Når man gør det mener jeg man skal udvise rettidig omhu.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?