25. oktober 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Konservativt nej til højt byggeri på Langkæret i Lynge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Konservativt nej til højt byggeri på Langkæret i Lynge
Debat Allerød Nyt - 25. september 2020 kl. 03:00
Af Martin H. Wolffbrandt, byrådsmedlem (K)

Byrådet har sendt planer om byggeri på Langkæret i Lynge i høring. Der er holdt borgermøde om sagen og senest besigtigede Teknik-, Erhverv-, Plan & Miljøudvalget området i tirsdags. Fra konservativ side har holdningen fra starten været klar: Hvis naboerne bliver generet af skygge fra det nye byggeri er det ikke acceptabelt. Efter borgermødet og besigtigelsen kan ingen være i tvivl: Der er ikke skyggen af tvivl om at naboerne vil blive generet.

arrow Læs også: Borgere protestede over højt byggeri i Lynge: Vi har haft søvnløse nætter

Hvad er baggrunden for at der overhovedet er kommet planer om højt byggeri? Oprensning af forurening på "Peugeut-grunden" vil koste mange penge og derfor er det kommet med i planerne at bygge i højden (for at få flere lejere som kan finansiere oprensningen).

Set med konservative øjne er det en forkert vej at gå. Det må aldrig blive et argument for at bygge i højden at det er nødvendigt for at finansiere oprensning af forurening. Et ræsonnement af typen "Jo mere forurenet, jo højere skal vi bygge" er helt galt.

Det kan være i orden at bygge i højden hvis man ikke generer naboer.. Dermed kan man nemlig friholde grønne områder fra bebyggelse. Men i tilfældet Langkæret i Lynge er der ingen tvivl: Naboerne vil blive generet. Derfor siger konservative nej til planerne om højt byggeri.

Man skal lytte på borgerne og høre efter hvad de siger.

arrow Politisk nej til højt byggeri i Lynge
25. september 2020 kl. 12:05 Opdateret: kl. 21:35
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?