9. august 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Konservative prioriterer kulturuge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Konservative prioriterer kulturuge
Debat Allerød Nyt - 06. juli 2020 kl. 18:54
Af Axel Nielsen, byrådsmedlem og medlem af kultur- og idrætsudvalget, K
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

debat Kommunen har betalt mange penge til konsulenter for at få lavet en flot Vision for Allerød Kommune som bl.a. omhandler fællesskab, tæt på hinanden og naturen.

Covid-19 har været en øjenåbner for mange, hvilket har betydet at mange familier har ændret livsstil, adfærd og opprioriteret nærhed i familien.

Foreningslivet er i denne proces nøglen til sammenhængskraften og sikrer at alle lag i samfundet mødes på kryds og tværs og lever op til visionen. Allerød på kryds og tværs binder jo netop vores foreningsarbejde sammen på en UNIK måde.

Mange har i denne periode indset at kultur, musik og bevægelse er balsam for sjælen og i høj grad er kernevelfærd, der er med til at samle familien og udbygge fællesskabet på tværs af forskelligheder.

o Allerød på Kryds og Tværs er vigtig for de konservative. Visionen omkring styrkelse af fællesskabet er vitalt også i den kommende byrådsperiode.

o Efter sommerferien kommer vi konservative med flere punkter til budgetforhandlingerne, hvor bl.a. Allerød på kryds og tværs bevares på budgettet, så man kan lave en mere langsigtet planlægning.

Helt generelt mener vi, at Kultur og idrætsområdet i den grad budgetmæssigt er nedprioriteret, når vi ser på de beløb der er afsat, til et så stort og vigtigt område som kultur og Idræt repræsenterer. Det udgør kun en brøkdel af det samlede budget.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?