6. juni 2020
Temafoto
Temafoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Kære personale på Engholms midlertidige pladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Kære personale på Engholms midlertidige pladser
Debat Allerød Nyt - 06. april 2020 kl. 08:15
Af Johnnys samlever Ann (redaktionen er bekendt med afsenderens fulde navn og adresse)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt i al min sorg ved at have mistet min elskede mand, Johnny Barenholdt, i disse forfærdelige corona-tider, vil jeg gerne takke hele personalestaben for den mest fantastiske, omsorgsfulde, empatiske og kærlige måde, I har behandlet både Johnny og mig på.

I skal vide hvor stor en forskel I har gjort i en svær tid. I var der hele tiden i de små 14 dage i marts, Johnny var indlagt hos jer. Den nat Johnny lukkede sine øjne, var du Ninna og Birthe der for mig. I skal vide hvor dybt taknemmelig jeg er for jeres omsorg. Trods det at I var ved at have fri, fik jeg lov til at køre hjem efter tøj til Johnny, og I arbejde over - som I sagde, det skulle jeg ikke tage hensyn til.

I skal vide hvor fantastiske I er, og jeg vil aldrig, aldrig, aldrig glemme jeres helt igennem unikke måde at være på. Jeg har gemt det dybt i mit hjerte. I vil altid stå for mig som noget helt unikt. Jeg er dybt taknemmelig for at Johnny fik lov til at lukke sine øjne på Engholm i stille og rolige omgivelser.

Jeg skulle hilse mange gange fra Johnnys nærmeste familie, der var tilstede den sidste dag af Johnnys liv, og de har bedt mig overbringe den største hilsen og beundring for jeres store omsorg i forbindelse med deres far, svigerfar, morfar og farfars død.

Der er så mange, jeg personligt gerne vil sige tak, men kan desværre ikke huske alle navne, men Linda du var der rigtigt meget, og med din dygtige faglighed, smittende humør og sjove indfald skal du bestemt også nævnes. Vi fik et grin, når du var på job.

Tusind tak alle sammen. I er guld værd i en svær tid. Pas godt på jer selv og Engholm.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?