5. december 2020
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: bildwert - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBATSVAR: Der kommer asfalt på Hedemarksvej i efteråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBATSVAR: Der kommer asfalt på Hedemarksvej i efteråret
Debat Albertslund Posten - 06. juli 2020 kl. 14:02
Af Marie Guldborg, afdelingschef i Miljø & Teknik i Albertslund Kommune

Jørn Birch Ipsen har henvendt sig til os i Albertslund Kommune om en række udfordringer på Hedemarksvej. Han har også publiceret det her på siden. Derfor vil jeg også her bringe det svar, vi har givet Jørn Birch Ipsen.

arrow Læs også: DEBAT: Hedemarksvej er en rædsel

Tak for din henvendelse om vejbelægningen på Hedemarksvej. Vi kan med glæde fortælle, at der allerede til efteråret i 2020 bliver udlagt ny belægning (slidlag) på Hedemarksvej på strækningen fra Vridsløsevej til indkørslen til Hedemarksvænge. Indtil da repareres huller og revner i asfalten som altid af Albertslund Kommunes Materialegård. Materialegården holder også øje med og reparerer løbende huller i asfalten, når de er til fare for trafiksikkerheden eller til voldsom gene for trafikanterne.

Opdager man huller i vej eller sti, eller andet som trænger til en kærlig hånd, kan man med fordel benytte vores "Giv et praj service", hvor prajene sendes direkte til det relevante arbejdssjak på Materialegården - i dette tilfælde asfaltsjakket.

God sommer.


KONTAKT OS

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?