20. oktober 2021
Lars Gravgaard Hansen. Arkivfoto
Lars Gravgaard Hansen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Vi svigter ikke AMC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Vi svigter ikke AMC
Debat Albertslund Posten - 18. september 2021 kl. 07:26
Af Lars Gravgaard Hansen, medlem af kommunalbestyrelsen (K)

debat Det ærgrer mig at læse i Albertslundposten at politikerne svigter AMC, det er absolut ikke tilfældet. Den rette formulering kunne være, at et flertal af politikerne svigter AMC, for AMC har så absolut venner blandt politikerne og heriblandt os - Det Konservative Folkeparti.

Jeg tænker at Peter Larsens indlæg er kommet på baggrund af vores udmelding om at forlade arbejdsgruppen om AMC, hvilket jeg godt forstår, men der er en forklaring. Vi var blandt dem der ville beholde AMC på Hyldagergrunden og da det ikke kunne lykkes, ville vi arbejde hårdt for at motorsporten fortsat blev en vigtig del af det nye AMC. Allerede efter møde to i arbejdsgruppen var vi klar til at forlade arbejdet, for var det meget tydeligt, at motorsport absolut kun var i periferien af det pædagogiske arbejde, til stor frustration for blandt andet os. Vi blev, men kunne konstatere efter møde tre, at det arbejde der stod tilbage, var at udarbejde et pædagogisk grundlag for den nye klub med den nye placering, hvilket er en opgave som normalt ligger i Børne- og Skoleudvalget, og næsten uden fokus på motorsporten som den samlende kraft.

Der var forlangt fra det vi ville til hvad der blev lagt op til at kunne lykkes, derfor besluttede vi os for at forlade gruppen. At forlade gruppen betyder ikke, at vi fortsat mener AMC skal være det tilbud som det altid har været at samle de unge omkring motorsporten/værkstedskulturen, at der skal rækkes ud til de unge så de kan få noget at gå op i, noget der er anderledes end de normale tilbud som vi kender og har flere af i Albertslund.

Vi vil følge arbejdet med den nye klub og vi vil vende stærkt tilbage når den permanente klub skal etableres og udformes og indtil da, håber vi at AMC's motorsports DNA kan overleve og blive et aktiv fremadrettet, for de unge, kommunen og samfundet!


KONTAKT OS

Rejser du til udlandet i år?