28. juli 2021
NIKOLAJ KRISTIAN CARLSEN
Foto: NIKOLAJ KRISTIAN CARLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Vi skaber Albertslund - sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Vi skaber Albertslund - sammen
Debat Albertslund Posten - 16. juni 2021 kl. 13:05
Af Nikolaj Kristian Carlsen, Nyvej 31, Albertslund:

Det unikke ved Albertslund er, at vi kan være med til at præge byens liv og bidrage til at gøre hverdage og weekender farverige.

Tilbage i 90'erne, da jeg var barn, arrangerede min mor noget der hed fredagsfamilien i Herstedøster menighedsgård, hvor hver familie bidrog med en ret og spiste sammen. Før hun trak sig tilbage fra præstegerningen sidste år stod hun også for madklubben - som var et sted for mennesker der havde mistet deres ægtefælle. Der kunne de mødes til et hyggeligt måltid mad og socialt samvær.

Det har lært mig, at Albertslund er det, som vi skaber i fælleskab.

Boder, latter og eksotiske retter duftede i teltet foran Birkelundgård. Det var International Medborgerdag, og jeg skænkede øl fra fadølsanlægget. Skuespilleren Peter Mygind kom og fortalte om, at vi skulle være her for hinanden, og borgmester Steen Christiansen havde tidligere på dagen holdt en tale om de mange nationaliteter som bor i Albertslund.

Det var skægt at deltage i dagen, og lærerigt at være med i foreningen bag.

På det tidspunkt havde jeg gennem længere tid været med i partiet - i dag er jeg sekretær for bestyrelsen og kandidat til kommunalvalget. Jeg vil gerne udbrede det unikke ved vores kommune: nemlig Albertslund-ånden. En vigtig del af den er at vi skaber Albertslund sammen. Hvis du har lyst og tid, så meld dig ind i en af de mange foreninger og vær med til at sætte dit præg på byens hverdag.


KONTAKT OS

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?