23. september 2021
Peter Larsen.
Peter Larsen.
Foto: Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Trist og sikken et rod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Trist og sikken et rod
Debat Albertslund Posten - 07. september 2021 kl. 05:56
Af Peter Larsen. Borger i byen

Trist og meget ærgerligt, at vores politikere ikke kan blive enige omkring fremtiden for det nye AMC, eller mangel på fremtid?

Det har været lidt af en rutsjebane tur, AMC har været udsat for de sidste 4-5 år.

Fra det ene kommunalmøde til det andet er fritids-/ungdomsklubben blevet kastet rundt, mellem at være solgt, ikke solgt.

Det har været en langog en næsten umulig opgave for byens borgere, at følge med, samt at kunne forstå denne alt for lange proces.

Der har været forvirring og "måske" uetisk trav fra nogle politikere, i hvert fald er der taget nogen store kovendinger undervejs.

Benzin eller el? Stadion eller ikke stadion?

Der blev sagt og lovet mange gange, AMC bliver ikke revet ned, før der begynder at blive bygget boliger på Hylagergrunden.

Grunden er vist ikke en gang solgt endnu?

Der har været mange forskellige historier fra kommunalbestyrelsen, forkerte historier, forkert viden omkring AMC, samt politikere som sagde noget, men gjorde noget andet.

AMC-sagen har været forfærdelig hård for medlemmerne og medarbejdere.

Utroligt flot,at medarbejderne og alle de frivillige på AMC stadigvæk er der,og stadigvæk udfører et rigtig vigtigt samt godt stykke arbejde for byens børn, at de stadigvæk kan bevare en god arbejdsglæde og holde kursen under denne enorme turbulens, respekt til dem.


KONTAKT OS

Stemmer du til kommunalvalget i år?