16. september 2021
Toftekærhallen indeholder fire badmintonbaner, men benyttes også til mange andre sports-aktiviteter.
Toftekærhallen indeholder fire badmintonbaner, men benyttes også til mange andre sports-aktiviteter.
Foto: Jø'rgen Brieghel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Toftekærhallen skal rives ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Toftekærhallen skal rives ned
Opdateret 13. oktober 2020 kl. 11:38
Debat Albertslund Posten - 13. oktober 2020 kl. 05:23
Af Erik Tarp Kristensen, Vindruens kvt. 9a. Medlem af VBK-badminton

Det er en trist nyhed, at Toftekærhallen snart skal rives ned.

arrow Læs også: Toftekærhallen står ikke umiddelbart foran en nedrivning

Hallen indeholder fire badmintonbaner, men benyttes også til mange andre sports-aktiviteter. Både børn fra dagtilbud, senior-idræt, VBK-badminton, VA6 badminton og sikkert mange flere, har glæde af hallen, som benyttes af masser af brugere hver dag og aften.

Noget af det særlige ved Toftekærhallen er dens beliggenhed i lokalområdet nær ved Roskildekroen. Den flotte røde murstens-bygning er et vartegn vi beboere og brugere er glade for, og som minder om dengang nogle håndværkere byggede hallen selv.

Toftekærhallens kantine er noget helt specielt. Her mødes man før og efter sin sport, med sine holdkammerater. Her kan man lave en kande kaffe og nyde den med sine sportskammerater, og det sker da også dagligt. (Dog ikke så meget her i corona-tiden)

Her i kantinen afholdes (normalt) Julefrokost efter juleturnering, påskefrokost o.s.v.

Kantinen på stadion, er for alle. Det betyder at man ikke kan regne med at sidde med sit eget holds deltagere før og efter sport. Kaffe mm. skal købes af Stadionkantinen, som jo skal betjenes af lønnet personale, og som derfor bliver dyrere. Det sociale betyder altså rigtigt meget, ikke mindst for os seniorer som (også) benytter Toftekærhallen. Det frygter vi vil blive forringet, når vi skal flyttes til Stadion.

Vi i VBK-badminton er blevet varslet af kommunen om, at vi skal søge haltider til næste sæson (2021/22) på Stadion allerede ved juletid i år. Vi har hørt at det koster ca. 1,5 million at rive hallen ned.

Det er jo fint nok at man bygger en ny hal til opvisning m.m. på Stadion. Men det er da trist at der ikke kan dyrkes sport i vores lokalområde. Hvorfor skal det meste foregå på Stadion?


KONTAKT OS

Synes du, at kommunen er der for dig?