20. oktober 2021
Vivi Nør Jacobsen. Arkivfoto
Vivi Nør Jacobsen. Arkivfoto
Foto: kim wendt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Tæl borgerne og hjælp borgmesteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Tæl borgerne og hjælp borgmesteren
Debat Albertslund Posten - 18. september 2021 kl. 09:59
Af Vivi Nør Jacobsen, Albertslundvej 13

debat Når man skal dele en regning, er det et meget godt udgangspunkt, at man ved hvor mange, man er om at dele den. Det samme gælder, når man lægger et budget i en kommune.

Derfor undrer det mig og SF meget, at borgmesteren ikke har vidst, at vi mangler borgere, for at få dette års budget til at gå op. Nu er der talt efter, og vi står med en ekstra regning til byens borgere, fordi der mangler næsten 1000 borgere. Vi er altså færre end, det er budgetteret med og derfor færre til at betale. Men burde det egentlig ikke være kendt stof, at der er tomme boliger og derfor færre borgere, der betaler skat til kassen?

Jo, og derfor foreslår SF nu, at befolkningstallet bliver trukket løbende og lagt frem for økonomiudvalget, så vi faktisk ved hvor mange, vi er om at dele regningen. Heldigvis ved vi, at boligerne i Rådhushaven og Lækrogen er ved at være lejet ud, så vi kan håbe at renoveringerne rundt om snart er slut og flere flytter hertil. Det betyder at vi må tro på, at vi bliver flere nu. Det hjælper så bare ikke på, at vi er 1000 færre om at dele regningen i år. Med SFs forslag vil hele kommunalbestyrelsen vide besked, og borgmesteren slippe for overraskelsen over hvor mange - eller få - borgere vi faktisk er i Albertslund


KONTAKT OS

Rejser du til udlandet i år?