18. januar 2021
John Lindblad Christensen. Arkivfoto
John Lindblad Christensen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Svar til Paw Østergaard Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Svar til Paw Østergaard Jensen
Debat Albertslund Posten - 05. april 2020 kl. 06:03
Af John Lindblad Christensen Åleslippen 39

Det er et flot og dejlig varmt indlæg, som kun kan gøre verden bedre. Og jeg er sikker på, at mange mennesker i denne situation vil mene det samme, og efterleve det.

Men når krisen er overstået, er der stadig en gruppe, som oplever den ensomhed, du taler om. Der er gamle, der sidder muttersalene weekend efter weekend, fordi en enkelt person, og kun hende, siger nej. Jeg skrevet om dem i tre år nu. Og stødt på en politisk mur.

Det er de ældre, (Læs:gamle) der er i klemme. De er i den grad underlagt økonomiske spekulationer og direkte dumhed, men her kunne du komme ind i billedet.

Jeg taler om "søndagsklubben", som alle synes er en god ide. Altså, at jeg står for åbent hus i Aktivitetshuset. Jeg har jo gjort det før og har faktisk de kvalifikationer, der behøves. Gratis for kommunen. Og vi taler om 93 dage om året.

Men Mette Gerlag siger nej uden begrundelse. Hun vil have, at vi skal være i det triste sundhedshus. Hvorfor det? Der er ingen faciliteter og døren er aflåst i weekenderne. Og folk kender aktivitetshuset som et meget hyggeligt sted. Men måske kan du, Mette, give en forklaring her:)

Det burde I arbejde lidt med, Paw. Lad mig starte med sommerferien, så kan I jo se, hvad vi kan.


KONTAKT OS

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?