14. august 2020
kim wendt
Foto: kim wendt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Stop jer selv, DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Stop jer selv, DF
Debat Albertslund Posten - 08. juni 2020 kl. 06:00
Af Vivi Nør Jacobsen medlem af kommunalbestyrelsen for Sf:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
arrow Læs også: DEBAT: Jeg har hverken pels eller hale

Fakta synes ikke at betyde det store for Dansk Folkeparti. Fakta er, at Hediye Temiz fra Radikale Venstre har passet sit arbejde i Kommunalbestyrelsen både før og under Corona. Det er fakta, men det bliver fejet af banen.

Selv tidligere folketingsmedlem for DF Kenneth Kristensen Berth råber nu op om, at der burde være indkaldt en stedfortræder for Radikales Hediye Temiz. Stedfortræderen skulle så være online med på møderne i stedet for Hediye Temiz, som er online med fra Tyrkiet.

DF burde stoppe og holde sig for gode til denne kampagne mod Hediye Temiz. Der er ingen sag. Allerede 5. maj fik alle partier via Økonomiudvalget en orientering om, at der ikke var et juridisk problem i, at Hediye var i Tyrkiet og deltog digitalt i møder. Alle andre KB-medlemmer var også med online, fordi alle møder blev holdt online pga. corona.

26. maj satte Danni Olsen og resten af DF i Albertslund alligevel spørgsmålstegn ved Hediyes online deltagelse fra Tyrkiet. De gennemsøgte Hediyes Facebook og fandt også opslag på andres Facebook profiler.

Resultatet blev et forslag om at kræve Hediye erstattet i kommunalbestyrelsen. Hun var nævnt ved navn, hendes Facebook brugt til at finde på argumenter.

Alligevel påstod DFs Danni Olsen og Allan Høyer, at det så bestemt ikke var hende som person, der var i søgelyset. Ih nej, det var princippet og styrelsesloven, påstod de.

Men når man nævner en person ved navn og bruges hendes Facebook-profil til at skaffe sig argumenter, så fortoner det principielle sig. Så er man ude i en person-sag. Især når det principielle er besvaret uger forinden.

Jeg synes, sagen her er under lavmålet. Den blev som nævnt allerede besvaret i starten af maj på et møde i Økonomiudvalget. Et møde DF godt nok ikke deltog i, men de har da fået referatet.

Er DF ikke tilfredse med styrelsesloven, så kan de jo passende kaste sig ind i det arbejde for at ændre loven, med samme iver og engagement, som de har vist overfor Hediye Temiz.

arrow DEBAT: Stop nu, Vivi
11. juni 2020 kl. 19:30 Opdateret: kl. 19:42

KONTAKT OS

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?