25. oktober 2021
Arkivfoto: AdobeStock
Arkivfoto: AdobeStock
Foto: tippapatt - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Sæt tid af til faglig og personlig udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Sæt tid af til faglig og personlig udvikling
Debat Albertslund Posten - 14. oktober 2021 kl. 05:51
Af René Meyrowitsch, Troldnøddegården 4

Kære politikere, forældre og personaler i daginstitutioner I denne tid er der meget fokus på minimumsnormeringer, og der skrives og tales, at der mangler trygge og varme hænder i daginstitutioner.

Jeg er enig i dette, men bekymret for, at debatten kommer til, at dræne personalet i daginstitutionerne for energi. Fordi når tempoet er højt i daginstitutioner som mange påpeger, så er det vigtig, at de voksne møder barnet med et roligt nervesystem, som støtte til barnets umodne nervesystem.

Jeg vil ønske, at når der tales om minimumsnormeringer i daginstitutionerne, så skal der sættes tid af til, at personalet løbende skal arbejde og trænes i deres faglige-personlige udvikling, og det skal være et krav og indgår i personalets ansættelsesforhold.

jeg mener, at hvis personalet for sat tid af til større selvindsigt vel det styrke det faglige samspil med børn, forældre, og kollegaer.

Jeg håber, at dette positive læserbrev skaber energi og opmærksomhed om hvor vigtigt det er, at personalet i daginstitutionerne for sat tid af til løbende arbejde med deres egen faglige og personlige udvikling.

Med venlig hilsen

René Meyrowitsch.

Tidligere daginstutionsleder
uddannet familieterapeut, og foredragsholder


KONTAKT OS

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?