15. maj 2021
Kenni Flink. Arkivfoto
Kenni Flink. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Ny borgmester i Albertslund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Ny borgmester i Albertslund
Debat Albertslund Posten - 13. februar 2021 kl. 07:11
Af Kenni Flink, Kommunalbestyrelsesmedlem Alternativet Albertslund

Tålmodigheden er ved at være brugt op.

arrow Læs også: DEBAT: AMC og demokratiet

Vi er vidner til en borgmester, der er i gang med at udvikle byen, men desværre kommer til at afvikle Albertslund i sin iver.

Overskrifterne om problemerne i Albertslund er mange: Det vil man vide som læser af Albertslund Posten eller seer af TV 2 Lorry. Ellers tillad mig at opsummere: Manglende rettidig fokus på skimmelsvamp i daginstitutioner, afskaffelse af madordninger, en direkte målsætning om færre udredninger på PPR-området, og et stadigvæk dyrere og dårligere skoleområde med for mange børn i klasserne.

Jeg kunne fortsætte, for det ender ikke her.

Og netop derfor er der behov for en ny borgmester i Albertslund Kommune efter et kommende valg i november. Borgmesteren må gerne være Socialdemokrat. For samarbejdet med partiet generelt har jeg ingen grund til at kritisere. Men Steen Christiansen, der er partiets spidskandidat, må træde af efter valget.

Helt aktuelt er det Steen Christiansens syltning og svigt af Albertslund Motorsports Centers fremtid til fordel for fokus på byudviklingsprojekter, der har fået mit bæger til at flyde over. Det er decideret magtarrogance.

Albertslund har brandet sig på at være børnenes kommune, for uden at være en grøn kommune og "den lille kulturhovedstad". Men når man ser de prioriteringer for denne valgperiode, Steen Christensen har været i front for som borgmester, så kan vi ikke bakke op om ham længere.

Med Steen ved roret har kommunen været alt andet end børnenes kommune.

Jeg håber virkelig, at man I Socialdemokratiet vil tage de senere års ledelse af kommunen op til revision, hvis man atter har ambitioner om at gå efter borgmesterkæden. For der må være en grænse for, hvad vi kan stå på mål for.

Jeg synes personligt, det er skrækkeligt at skulle møde borgerne og forklare dem, hvad det er, der sker med deres kommune på børne- og ungeområdet, og bliver ofte konfronteret med skældsord som kommentar til udviklingen. Det kan vi simpelthen ikke være bekendt.

arrow DEBAT: Vi havde en løsning for AMC
16. februar 2021 kl. 06:34 Opdateret: kl. 16:39
arrow DEBAT: Mon det snævre flertal består?
16. februar 2021 kl. 06:23 Opdateret: kl. 16:32
arrow DEBAT: Lukningen af AMC er tragisk for hele byen
14. februar 2021 kl. 06:41 Opdateret: kl. 10:44

KONTAKT OS

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?