18. juni 2021
Kenneth Kristensen Berth
Kenneth Kristensen Berth
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Kan Socialdemokratiets bukser holde?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Kan Socialdemokratiets bukser holde?
Opdateret 06. maj 2021 kl. 09:11
Debat Albertslund Posten - 06. maj 2021 kl. 09:04
Af Kenneth Kristensen Berth, folketingskandidat, fhv. MF for DF, Vallensbæk:

Utilfredsheden lurer blandt lokale socialdemokrater over den udlændingepolitiske linje partiet fører på Christiansborg. Seneste kunne man onsdag den 5. maj hører en stribe socialdemokratiske borgmestre beklage sig over, at Socialdemokratiets udlændingepolitik var blevet stram.

Blandt disse var Albertslunds borgmester Steen Christiansen, der er utilfreds med at nyt forslag fra hans egen regering om, at det nu skal være borgmesteren som kommende danske statsborgere giver hånden i forbindelse med grundlovsceremonierne. Det er åbenbart for meget forlangt for Albertslunds borgmester.

Jeg er også utilfreds med forslaget, men ikke af samme årsag som Steen Christiansen. Det er nemlig slet ikke stramt nok. For det første vil Socialdemokratiet stadig ikke sætte en grænse for, hvor mange udlændinge, der kan blive danskere hvert år, de vil ikke heller ikke screene udlændingene for om de har sympatier for islamisk fundamentalisme og ej heller vil man stille krav om, at en udlændinge skal trykke både en mand og en kvinde i hånden inden vedkommende får tildelt et dansk statsborgerskab.

Så Socialdemokratiet er stadig blødsødent på udlændingeområdet på Christiansborg, men det er intet mod de lokale socialdemokrater, der gemmer sig rundt omkring i kommunen. Mange af dem abonnerer stadig på en Thorning-Schmidtsk eller sågar Nyrupsk udlændingepolitik. Husk det når der er kommunalvalg!


KONTAKT OS

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?