12. april 2021
Claus Rasmussen. Privatfoto
Claus Rasmussen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Kære AMC - jeg forstår jeres frustration

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Kære AMC - jeg forstår jeres frustration
Debat Albertslund Posten - 29. marts 2021 kl. 17:27
Af Claus Rasmussen, Spidskandidat for Venstre Albertslund

Som forældre til de unge i klubben forstår jeg til fulde jeres frustration.

Beslutningen om at flytte AMC i 2018 skulle have inkluderet den nye placering på daværende tidspunkt. Så havde borgmesteren hurtigt konstateret, at en flytning ikke kunne lade sig gøre og derefter have tilrettelagt projektet således at det tog hensyn til AMC.

Nu traf kommunalbestyrelsen beslutningen om en flytning af AMC uden at have en reel løsning. Her, efter 3 års arbejde, har man ikke fundet en god erstatning til den nuværende placering. Man kan rolig sige, at man solgte skindet før bjørnen blev skudt i denne sag. Sagen som har været sendt tilbage til borgmesterkontoret hvor den rettelig høre hjemme, har ikke kunnet finde en erstatning.

Der er mange fakta i den 3 år lange sag, men med udgangspunkt i, at sagsfremstillingen fra forvaltningen er korrekt, valgte Venstre derfor en løsning der på længere sigt gavner klublivet bedst herunder medlemmer i AMC.

Det er intentionen for de unge at bevare et godt klubliv, omend i andre rammer og som I ved er AMC inviteret med til at skabe disse rammer.

Venstre ser i øvrigt en klar tendens til, at der ikke tages hensyn til borgerne i flere andre sager. Udover AMC er dette også gældende for byggeprojekterne i Herstedøster og Roholmparken, samt sagen fra i år, hvor man lige så stille ville opstille en 40 meter høje mobilmast på Grønning uden høring. Derfor er vi helt enige i, at byen trænger til en ny ledelse.


KONTAKT OS

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?