23. september 2021
Arkivfoto
Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: I får et kæmpe ansvar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: I får et kæmpe ansvar
Debat Albertslund Posten - 08. september 2021 kl. 06:33
Af John Lindblad Christensen, Åleslippen 39

Jeg ser til min rædsel, at Veganerpartiet også opstiller i Albertslund. Jeg håber ikke, at I kommer ind, men hvis I gør, så får I et kæmpe ansvar for borgernes sundhed, fordi mange vil tage jeres synspunkter for gode varer. Og ansvaret vil også ligge hos de partier, I indgår valgforbund med.

Derfor lige et par om fanatisme.

Ud fra jeres eget skema vil I nu forsøge at få os til udelukkende at spise plantemad. Intet kød, ingen mælk, ost eller æg. Ikke en gang honning.

Men vigtigt!! I må nødvendigvis tage til opgave at oplyse os om de mange bivirkninger, der vil forekomme.

Det gælder især mavetarm-systemet, hvor symptomerne kan være oppustethed, diarré og forstoppelse. Knoglemarven og nervesystemets celler deler sig hurtigere, og her kan B12-mangel vise sig som blødninger i huden, infektioner, træthed, føleforstyrrelser, demens og andre psykiske symptomer samt depressive tendenser.

Vi skal med jeres program hver dag resten af livet have tilført B12-vitamin ved hjælp af tabletter. Ved blodmangel er det injektioner.

Undersøgelser de sidste 15 år fortæller, at omkring 50 % af veganere lider af blodmangel, og adskillige børn bliver indlagt med alvorlig risiko for dårlig udvikling af hjernen.

Tør I tage chancen?
Jeg er helt klar over vores vanvittige overforbrug af kød og den sølle behandling, husdyrene på svine- og kvægfabrikkerne får. Det samme med burhøns. Ren dyremishandling, og det skal stoppes.

En formindskelse kunne I arbejde med, men som en bevægelse, ikke som politikere. Der ender det jo galt hver gang med sådanne spinkle særinteresser.


KONTAKT OS

Stemmer du til kommunalvalget i år?